Vrienden VVV

Doelstelling
De doelstelling van de Vrienden van VVV is dat de opbrengsten ten goede komen aan de gehele vereniging. Er wordt geïnvesteerd over de totale breedte van de vereniging, om de prestaties en de inzet van begeleiders/vrijwilligers naar een hoger niveau te brengen. De hele vereniging heeft baat bij de opbrengsten van de Vereniging voor VolksVermaken.

Wat doet de Vrienden van VVV
Als vriend van het VVV komt jouw naam op een speciaal hiervoor ontworpen bord in onze feesttent. Hierdoor kan iedere bezoeker zien wie onze vereniging op een bijzondere manier ondersteund. Als vriend van het VVV wordt jouw naam op deze pagina vermeld en ontvang je een gratis entree op de vrijdag- en zaterdagavond en lidmaatschap.

Wat is de bijdrage?
Iedereen die lid wordt van de Vrienden van VVV machtigt de penningmeester van het VVV om de bijdrage van € 50 van zijn of haar bank- of girorekening af te schrijven. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 jaar en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd. Opzegging kan plaatsvinden voor 1 januari van ieder jaar.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de Vrienden van VVV kun je contact opnemen met:
Hindrik Kooistra 0634349083

Voordelen Vrienden VVV 2019:

- Gratis entree vrijdag avond voorstelling 100 jaar dorpsbelang. (geen gratis entree voor partner/kennis/introduce) Reserveren noodzakelijk ivm beperkt aantal plaatsen!!

- Na de voorstelling heeft u uiteraard ook gratis entree + partner/kennis/introducé (geschatte eindtijd voorstelling 22:30)

- Gratis entree zaterdag + partner/introducé

- Gratis deelname aan aktiviteiten tijdens het feest